Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

18 april 2018
Stoffen Spektakel

Een super leuk dagje uit voor iedereen die bezig is met zelfmaakmode!

Tijdens Stoffen Spektakel wordt een zeer groot en vooral uniek aanbod in stoffen gepresenteerd door landelijke en bekende internationale stoffenaanbieders. Kortom, een super leuk dagje uit voor iedereen die bezig is met zelfmaakmode!

Uniek aanbod

Stoffen Spektakel is al sinds het voorjaar van 2005 actief en reist verschillende locaties af in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Je vindt hier een zeer groot aanbod in zowel stoffen uit hoge als uit lage prijsklassen. Op de beurs vind je onder andere damesstoffen, kinderstoffen, voeringsstoffen, haute couture stoffen, bruidsstoffen, vitrages, meubelstoffen, imitatie bont en leer. De stoffen die je kunt verwachten zijn van bekende stoffenmerken en confectie-ateliers. Doordat er bij Stoffen Spektakel stoffendealers zijn uit heel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk wordt er een uniek aanbod gepresenteerd.

Bijzondere stoffen

Wat Stoffen Spektakel zo bijzonder maakt is het grote aanbod aan stoffen die je eigenlijk nergens anders kunt vinden. Door het hoge aantal bezoekers is het voor specialisten in bijzondere stoffen aantrekkelijk om deel te nemen aan Stoffen Spektakel. Zo kun je op Stoffen Spektakel speciale Lycra kopen voor schaats- en turnpakjes, leer voor verwerking van kleding en exclusieve damesstoffen. Daarnaast vind je bij Stoffen Spektakel ook speciale soorten voering, speciale tricots en ga zo maar door.

Genoeg te leren

Bij Stoffen Spektakel valt naast een heleboel te kopen, ook nog een heleboel te leren. Er is altijd een stand aanwezig van Knip Mode, de adviseuse kan je tips geven over het maken van de getoonde kleding. Naast de verschillende cursussen die je kunt volgen, valt er bij de verschillende stands ook nog van alles leren. Zo kun je bijvoorbeeld uitleg krijgen over speciale tekenlinialen, om uw naaipatroon extra mooi op maat te maken. Genoeg bij te leren in deze hobby dus!

Meer informatie

Bekijk hier meer informatie over Stoffen Spektakel.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma