Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

30 en 31 mei
SecurityLIVE

Hét beveiligingsevenement van het jaar!

Registreer hier

Op 30 en 31 mei komt SecurityLIVE naar Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Op dit evenement worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektronische beveiliging getoond. Installateurs hebben de kans om zich te informeren over de nieuwste producten en diensten op de markt. Verder zijn er veel inspirerende seminars en is er natuurlijk een mogelijkheid om te netwerken.

Dit evenement is slechts toegankelijk voor professionals uit de branche. Toegang is gratis, maar het is wel nodig om jezelf van te voren aan te melden. Bovendien is het parkeren ook gratis en kun je bij de entree munten ontvangen waarmee je de gehele dag eten en drinken kunt kopen bij de verschillende cateringspunten die verdeeld zijn over de beursvloer.

Een aantal van de bekende distributeurs die aanwezig zullen zijn op dit evenement zijn: ABUS Security-Center, Alarm Meldnet, AerOcheck, Avigilon, ByDemes, Chiron Security Communications, CSL, Dero Security Products, EasySecure, EVVA, FireSense, FR Security, Gold-IP, GPS Perimeter Systems, IDIS, JH Security, LiveSecurity, Lobeco Fire+Security, Milestone Systems, NSC Beveiligingstechniek, NVD Beveiligingsgroep, Osec, PG Security Systems, Remtech, RoutIT, SALTO Systems, Sellox, Sieza, Styleau, Texecom, TKH/Keyprocessor, TOP Security, UTC Security Products, Videoguard, WebWayOne, Western Digital en WSM.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma