Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

3 t/m 5 november
The Rock Circus

The Biggest Indoor Rock & Metal Festival in the World

Koop tickets

Op 3, 4 & 5 november 2023 komt er een nieuw heavy muziek indoorfestival naar Nederland. Op vrijdag trapt het festival af met een pre-party en wordt vervolgd met twee volledige festivaldagen op zaterdag en zondag. Duizenden headbangers betreden de Brabanthallen in Den Bosch voor een weekend vol spectaculair entertainment in 5 area’s, 3 stages met oogverblindende live shows van 40 bands en natuurlijk pure, snoeiharde gitaren en beukende drums ,die recht door je trommelvlies vlammen!

Overnachten
Naast een divers muzikaal aanbod biedt The Rock Circus een bijzondere manier van overnachten. Zo is er een indoor glamping in de Brabanthallen, boothotel en caravan- en camperveld. The Rock Circus werk samen met diverse hotels in de regio.

TRC Talent Tour
In het voorjaar van 2023 organiseert The Rock Circus in samenwerking met poppodium Willem Twee een provinciale talentenjacht. De winnaars van de deelnemende provincies krijgen een plek om te spelen op het festival. Ook volgt er nog een groots aanbod aan randprogramma.

Op de website www.therockcircus.nl staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten en de overnachtingsmogelijkheden.

 

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma