Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

14 t/m 16 mei
Renovatie 2019

Ontdek de nieuwste innovaties op het gebied van renovatie! Interessant voor elk bedrijf in de bouw en techniek sector.

De 6e editie van de Renovatie vindt plaats op 14, 15 en 16 mei. Voor het eerst zal Renovatie gelijktijdig plaatsvinden met Monument. Monument is de nieuwe beurs voor professionals en eigenaren in de erfgoedsector. De vervanger van ErfgoedEvent!

Renovatie; beurs monumentaal erfgoed

Renovatieprofessionals met een zwak voor monumentaal erfgoed kunnen in mei hun hart ophalen op deze beurs, die zich specifiek gericht op het beheer en behoud van gebouwd erfgoed. Het moment voor aannemersinstallateurs en specialistische renovatiebedrijven en natuurlijk ontwerpers, adviseurs en andere voorschrijvers om praktische kennis op te doen en de nieuwste producten en technieken te ervaren. De beurs Monument is gratis toegankelijk voor de bezoekers van Renovatie.

Kennisprogramma

Naast een compleet overzicht van leveranciers op de beursvloer is er een uitgebreid inhoudelijk programma met praktijktheaters en diverse lezingen en workshops waar de belangrijkste thema’s ook vanuit het perspectief van de gebouw-beheerder en – eigenaar zoals woningbouwcorporatiesVvE’sof gemeentes, scholen en zorginstellingen worden belicht.

Renovatie is, net als Monument, een initiatief van 54events, organisator van events die thematisch de energietransitie raken. 

Voor meer informatie en het complete programma kunt hier terecht.

 

 

 

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma