Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

21 en 22 oktober
THE BIG EVENT ‘s Werelds grootste poppen, poppenhuizen en teddyberenbeurs

Voor alle verzamelaars op het gebied van poppen, poppenhuizen en beren een prachtig weekend!

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch opent 21 en 22 oktober 2017 haar deuren voor de 27e editie van ’s werelds grootste poppen-, teddyberen-, poppenhuizen- en miniaturenbeurs.

Van berenogen tot levensechte poppen
Het is bijzonder om op zo’n prachtige beurs rond te lopen en te genieten van de vele duizenden poppen, teddyberen, poppenhuizen, poppenhuisminiaturen en oud speelgoed. Geniet van zeldzame antieke poppen afgewisseld met stands waar hedendaagse handgemaakte poppen zijn te bewonderen. Het vervaardigen en verzamelen van poppen, poppenhuizen en teddyberen is populairder dan ooit!

Babypoppen verzamelen is overigens een ware rage, het is onvoorstelbaar hoe levensecht die poppen zijn. “Een pop of teddybeer dat is pure emotie”, verklaart beursorganisator Suzan Wolters. “Mensen hebben als kind een pop of beer als beste kameraadje in bed gehad om in de behoefte aan troost, acceptatie of tederheid te voorzien. Dat heeft een enorme betekenis.”

Een leuke dag uit
Voor wie graag verzamelt, zelf creatief is of gewoon een gezellig dagje rond wil snuffelen en unieke items zoekt zoals poppenpruikjes, poppenstandaards, poppen en berenogen van glas, schoentjes, poppenjurkjes, patronen voor teddyberen, poppenwagens, bouwpakketten voor poppenhuizen, poppenhuisminiaturen en leuke accessoires, het is er allemaal en meer!

Meer informatie
Nieuwsgierig geworden? Laat je overrompelen door deze poppen, poppenhuizen en teddyberen invasie en maak er een beregezellig weekend van!

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma