Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

17 en 18 april
ParkeerVak

Vakbeurs voor al uw mobiliteits- en parkeeroplossingen

Op 17 en 18 april vind de vakbeurs ParkeerVak plaats in de Brabanthallen.

Met ParkeerVak biedt de organisator u – als aanbieder op het gebied van parkeeroplossingen – twee dagen lang een platform om met uw kennis, kunde en oplossingen te delen met uw doelgroep. Spelers uit het totale veld bezoeken dit event om zich te laten informeren en inspireren door parkeerexperts in automatisering, betaaloplossingen, bouw, beheer en exploitatie.

ParkeerVak

ParkeerVak geeft inzicht in de meerwaarde van parkeren. Met een uitgebreid voordrachtprogramma, unieke exposities op het gebied van parkeergarages en innovaties en vele exposanten is het vakevent de ‘one stop shop’ voor parkeervoorzieningen in Nederland. Of het nu gaat om ruimtebesparing, auto-, fiets-, veilig parkeren of oplaadvoorzieningen voor elektrische auto’s, op ParkeerVak vind je de oplossing.

Doelgroep

ParkeerVak richt zich op vertegenwoordigers van gemeenten, stedenbouwkundigen, verkeerskundigen, architecten, aannemers, installateurs, onderhoudsmanagers, directies en facility-managers uit verschillende branches. Iedere doelgroep zal tijdens de vakbeurs op zijn interesse worden aangesproken.

Informatie

Meer informatie kun je vinden op de website!

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma