Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

11 en 12 november
Mega Snuffelmarkt

In het weekend van 11 en 12 november kun je extra lang rondsnuffelen in Brabanthallen 's-Hertogenbosch!

Kom heerlijk rondsnuffelen op de grootste vlooienmarkt van Europa. Ruim 2.500 kramen verdeeld over 32.000m2 zorgt voor oneindig veel snuffelpret! Dit unieke mega festijn wordt één keer per jaar georganiseerd, dus mis het niet! Je kunt er op zoek naar leuke spullen, die je graag aan jouw eigen (verzamel)collectie toevoegt. Wellicht vind je tussen het ruime aanbod zomaar iets wat de moeite waard is.

Breed aanbod voor jong en oud
Er is van alles te vinden voor jong en oud. Lekker struinen langs de vele spannende kramen met spulletjes uit grootmoeders tijd, mooie curiosa, boeken, platen en zolderopruimingen en voor de kids zijn er leuke attracties!

De kramen zijn zoals altijd weer gevuld met de wel bekende spullen van de andere snuffelmarkten zoals speelgoed, poppen, stripboeken, horloges, grammofoonplaten, miniatuurauto’s en veel meer.

Gezellig dagje snuffelen
Een bezoek aan de Snuffelmarkt is vaak ook een leuk dagje uit met het gezin, omdat vraag en aanbod op een gezellige manier bij elkaar worden gebracht. Vooral de Mega Snuffelmarkt belooft een dag te worden waar je niet met lege handen naar huis kan gaan!

Gratis parkeren
Het parkeren is voor bezoekers van de Snuffelmarkt gratis!

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma