Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

9 en 10 november
MEGA Snuffelmarkt

Bezoek de grootste en gezelligste Snuffelmarkt van Europa!

Kom naar Europa’s grootste snuffelmarkt met 2500 kramen verdeeld over ruim 32.000m2 en als extraatje voor deze grootste snuffelmarkt gratis kinderattracties! Je komt ogen en tijd tekort om alles in één dag te bekijken. Daarom wordt deze MEGA snuffelmarkt op zaterdag 9 en zondag 10 november 2019 gehouden, maar liefst twee dagen snuffelplezier voor iedereen!

Unieke cadeautjes

Op de MEGA snuffelmarkt kan je unieke cadeautjes vinden voor de decembermaand. Leuk voor jezelf of voor een ander. Vind hier op de mega snuffelmarkt klassiek speelgoed, boeken, oude platen, woondecoraties, brocante, vintage kleding, DVD’s, CD’s of mooie klassieke kerstversieringen.

Snuffelen voor iedereen

Met de gratis kinderattracties is de MEGA snuffelmarkt een dagje uit voor het hele gezin. Omdat het aanbod zo gigantisch uitgebreid is kan iedereen wel wat vinden. De MEGA snuffelmarkt belooft een dag te worden waar je niet met lege handen naar huis kan gaan. Alles is aanwezig voor een perfecte snuffeldag. Iedereen is natuurlijk van harte welkom!

Zelf een standje beheren

Heb je spullen die je wilt verkopen? Huur goedkoop een marktkraampje bij de Mega Snuffelmarkt en ga of laat je spullen verkopen. Voor meer informatie, klik hier.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma