Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

25 november t/m 1 december
Margriet Winterfair

Een bezoek aan Margriet Winterfair is een heerlijk dagje uit om helemaal in de sfeer van de feestdagen en wintermaanden te komen en te genieten van veel leuke activiteiten.

Ook zo’n zin in de feestmaand? Van 25 november t/m 1 december 2022 viert Margriet in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch het gezelligste winterfeest: Margriet Winterfair! Beleef het feestdagengevoel en kom cadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen.

Op Margriet Winterfair vind je alles wat je nodig hebt om te schitteren tijdens de feestdagen. Het is dé plek om met je moeder, zus, vriendin of dochter in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit! Je kunt eindeloos shoppen bij de honderden winkeltjes en kraampjes, inspirerende workshops volgen, lekker eten en nieuwe producten proeven en proberen. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows, stel je ideale kerstmenu samen en doe ideeën op voor de feestdagen.

Aftermovie
Hoe leuk wordt Margriet Winterfair 2022? Bekijk deze video van 2019 om alvast een beeld te krijgen van alles wat je te wachten staat.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.margrietwinterfair.nl

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma