Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

17 t/m 23 november
Margriet Winter Fair

Een bezoek aan Margriet Winter Fair is een heerlijk dagje uit om helemaal in de sfeer van de feestdagen en wintermaanden te komen en te genieten van veel leuke activiteiten.

Koop hier je tickets

Margriet Winter Fair is het leukste overdekte winterfeest van Nederland en vindt dit jaar voor het eerst plaats in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Op de 17e editie van Margriet Winter Fair kun je met je vriendinnen, moeder, zus of collega alvast in de stemming komen voor de mooiste decembermaand ooit!

Laat je betoveren
Op de Margriet Winter Fair kun je kerstcadeautjes kopen en zelf maken bij de meest verrassende stands. Test verschillende producten uit, woon leuke workshops bij en doe ideeën op om je huis in kerstsfeer te brengen. De Fair pakt uit met de laatste mode en beauty-trends, spetterde liveshows en de lekkerste gerechten om te proeven. Bekijk het volledige programma hier.

Voeg iets extra’s toe aan je dag
Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf € 15,95. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen om je dag extra leuk te maken! Kies je voor een kop koffie met een lekkere Bossche bol of voor een uitgebreide lunch met een drankje? Bekijk hier de verschillende arrangementen en bestel meteen je tickets.

Lekker warm beginnen
De reguliere openingstijden van de Fair zijn van 10.00 – 18.00 uur. Begin de dag met een lekker kopje koffie of thee in het restaurant dat al vanaf 09.30 uur geopend is. Ook ’s middags is er een half uurtje extra uitloop.

Kom in de kerstsfeer
Kijk voor meer informatie op www.margrietwinterfair.nl en bekijk hieronder de sfeerimpressie van de Margriet Winter Fair 2016.

Bereikbaarheid

Bezoekers met de auto volgen vanaf de snelweg richting ‘s-Hertogenbosch de aanwijzingen op de gele borden naar de parkeerplaats van de Brabanthallen. Volg niet de navigatie.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma