Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

22 t/m 28 november
Margriet Winter Fair

Een bezoek aan Margriet Winter Fair is een heerlijk dagje uit om helemaal in de sfeer van de feestdagen en wintermaanden te komen en te genieten van veel leuke activiteiten.

De Margriet Winter Fair is het overdekte winterfeest van Nederland en de 19e editie vind weer plaats in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Kom met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming voor de meest magische tijd van het jaar.

Van alles voor een magische decemeber
Op de Magriet Winter Fair kan je van alles vinden. Leuke cadeau ideetjes, de laatste mode en de laatste trends op het gebied van lifestyle. Je kan producten testen en kopen bij de meest verrassende stands. Kom ook langs bij de verschillende workshops, en doe leuke ideeën op om je huis in kerstsfeer te brengen. Daarbij zijn er ook magische liveshows en kun je de lekkerste gerechten proeven. Alles biedt inspiratie voor een geweldige december maand!

Aftermovie
Hoe leuk wordt de Margriet Winter Fair 2019? Bekijk deze video van 2018 om alvast een beeld te krijgen van alles wat je te wachten staat.

 

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.margrietwinterfair.nl

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma