Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

29 t/m 31 augustus
Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen

Creatief, inspirerend en gezellig!

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is van 29 t/m 31 augustus een paradijs voor papier lovers en scrappers tijdens de Knotsgekke kaarten- en Scrapdagen.

Creatief

De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen is met de vele leuke bedrijven en de diverse workshops de grootste creatieve kaarten- en scrapbeurs van de Benelux. Alles op het gebied van kaarten maken en scrappen is hier te vinden.

Inspirerend

Natuurlijk worden de laatste trends op de beurs getoond en vind je volop inspiratie. Zo kun je dit jaar op de beurs met al je hobbyvragen terecht bij de knotsgekke bloggers!

Gezellig

Samen met je vrienden, familie, kinderen of kleinkinderen beleef je de leukste dag uit in het teken van jouw hobby.

Pendelbussen

Voor deze beurs worden pendelbussen ingezet. Deze rijden vanaf de achterzijde vanaf Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. De kosten retour hiervan zijn € 1,50 p.p. De tickets zijn online te koop in combinatie met een toegangsticket voor de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen. Tevens kun je een busticket kopen bij de bus.

Passepartoutkaarten

Voor alle mensen die geen genoeg kunnen krijgen van de Knotsgekke kaarten- en Scrapdagen zijn er deze editie ook passepartoutkaarten te koop aan de kassa. Deze kaart biedt je toegang tot het evenement voor alle drie de dagen.

Wil je deelnemen of meer informatie? Vul dan dit formulier in.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma