Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

23 januari 2019
Kings of Darts

'The Netherlands vs United Kingdom'

In januari 2019 vindt de allereerste editie van ‘Kings Of Darts’ plaats! De allerbeste spelers uit Nederland en het Verenigd Koninkrijk nemen het tegen elkaar op in vijf zinderende wedstrijden per avond.

3 avonden top-entertainment Dart

Tien topdarters, die in totaal 28 wereldtitels op hun naam hebben staan, geven samen 3 avonden top-entertainment. Op 20 januari te Enschede, 22 januari te Groningen én 23 januari in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch zullen o.a. Raymond van Barneveld en Phil Taylor in de ‘el clasico’ van de dartssport de strijd met elkaar aangaan. Ook de huidige nummer 1 en 2 van de wereld nemen het tegen elkaar op: ‘Mighty’ Michael van Gerwen vs. ‘Snakebite’ Peter Wright.

23 januari 2019

Voor het eerst in de geschiedenis zal Michael van Gerwen met zijn collega’s op 23 januari neerstrijken in de Brabantse hoofdstad om een waanzinnige dartsdemonstratie te geven in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast wordt ‘Kings Of Darts’ muzikaal omlijst door niemand minder dan dé pianisten van Crazy Piano’s On Tour uit Scheveningen.

Een evenement die een dart liefhebber zeker niet mag missen. Maar de sfeer, de strijd én muzikale omlijsting maakt het voor iedereen een uitje vol vermaak.

Kom en beleef het in de Brabanthallen!
Voor meer informatie: www.kingsofdarts.nl

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma