Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

26 en 27 mei
K3 Show

Deze swingende show voor jong en oud wordt een groot feest op 26 en 27 mei in Brabanthallen 's-Hertogenbosch!

Na hun eerste eigen tour met Captain Space hebben Hanne, Marthe en Klaasje de smaak helemaal te pakken en komen zij in het voorjaar van 2018 terug met een gloednieuwe K3 show. Dat wordt ongetwijfeld weer dansen, zingen en springen op de allerleukste K3 hits!

Nieuw album
In november 2017 presenteert K3 het nieuwe album, het is het derde werk met de nieuwe bezetting. Ook zijn de opnames van de film K3 Love Cruise afgerond.

Tickets bestellen
Wil jij jouw kinderen verrassen met een bezoekje aan de nieuwste show van K3? Bestel je tickets via de website van Studio100 óf bestel je tickets met €6,50 korting bij Albert Heijn. Je kunt je voucher halen bij een van de filialen of via de site van Albert Heijn!

Extra show!!

Wij hebben goed nieuws! Omdat het zo ontzettend goed gaat met de verkoop van de shows, was K3 zo enthousiast dat ze besloten om een extra show in te plannen. Deze vindt plaats op 26 mei om 11:00 uur. De meiden kunnen niet wachten om samen met iedereen een feestje te vieren. Haal dus snel je tickets voordat alles uitverkocht is!

K3 heeft er al zin in, jij ook?!

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma