Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

12 t/m 14 maart
Indoor Brabant - The Dutch Masters

Paardensportfederatie zet streep door wedstrijden vanwege dodelijk virus. Ook het topevenement The Dutch Masters valt onder het verbod en zal helaas niet kunnen plaats vinden.

Paardensportfederatie zet streep door wedstrijden vanwege dodelijk virus.  Ook het topevenement The Dutch Masters valt onder het verbod en zal helaas niet kunnen plaats vinden.

The Dutch Masters 2021 wordt gehouden van 12 t/m 14 maart in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Gezien de huidige omstandigheden zal The Dutch Masters zonder publiek en in aangepaste vorm plaatsvinden. The Dutch Masters zal voor iedereen uitgebreid te volgen zijn via diverse media en tv-uitzendingen.

The Dutch Masters biedt drie dagen lang een uitgebreid springprogramma met de Rolex Grand Prix op zondagmiddag als spectaculaire afsluiter. Ook de nationale en internationale top dressuurruiters geven twee dagen acte de présence in de Brabanthallen. Hoogtepunt is de FEI Dressage World Cup Freestyle op zaterdagmiddag.

Het evenement is één van de vier topevenementen die deel uitmaken van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping. Samen met CHI Genève, CSIO Spruce Meadows Masters en CHIO Aken behoort The Dutch Masters tot de absolute wereldtop.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma