Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu

23 t/m 25 april
Indoor Brabant - The Dutch Masters

The Dutch Masters 2021 wordt gehouden van 23 t/m 25 april in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

The Dutch Masters zal, onder voorbehoud dat de uitbraak van het rhinopneumonie virus zich niet verder verspreid, zonder publiek worden gehouden van vrijdag 23 t/m zondag 25 april in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. De organisatie zal de komende weken alle ontwikkelingen nauwgezet blijven volgen. De prioriteit zal onder alle omstandigheden de veiligheid van zowel de deelnemers als de paarden zijn.

The Dutch Masters 2021 wordt gehouden van 23 t/m 25 april in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Gezien de huidige omstandigheden zal The Dutch Masters zonder publiek en in aangepaste vorm plaatsvinden. The Dutch Masters zal voor iedereen uitgebreid te volgen zijn via diverse media en tv-uitzendingen.

The Dutch Masters biedt drie dagen lang een uitgebreid springprogramma met de Rolex Grand Prix op zondagmiddag als spectaculaire afsluiter. Ook de nationale en internationale top dressuurruiters geven twee dagen acte de présence in de Brabanthallen. Hoogtepunt is de FEI Dressage World Cup Freestyle op zaterdagmiddag.

Het evenement is één van de vier topevenementen die deel uitmaken van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping. Samen met CHI Genève, CSIO Spruce Meadows Masters en CHIO Aken behoort The Dutch Masters tot de absolute wereldtop.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma