Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

31 mei 2020
Indoor Brabant - The Dutch Masters

The Dutch Masters gaat door maar wel met enkele aanpassingen: niet meer dan 1.000 bezoekers per dagdeel conform de richtlijnen van de Veiligheidsregio Brabant Noord.

Update Coronavirus

Dinsdag 10 maart maakte de organisatie van The Dutch Masters bekend dat het evenement doorgang zou hebben. De sport staat bij The Dutch Masters centraal en de wedstrijden zijn van groot belang voor de ruiters met een kwalificatie voor de Rolex Grand Slam of Show Jumping en de FEI Dressage World Cup. Sinds het eerste bericht heeft de organisatie inmiddels alle betrokken partijen gesproken: de ruiters, de sportbonden en partners. Allen steunen de sport en willen de wedstrijden graag laten plaatsvinden.

De voorzitters van de Veiligheidsregios besloten dat evenementen met meer dan 1000 bezoekers niet door mogen gaan. Tot 1.000 bezoekers mocht wel. De organisatie heeft dat overgenomen. Dat leek hen sympathiek naar de fans en bezoekers van het eerste uur zodat deze toch aanwezig konden zijn bij de wedstrijden.

Om elke discussie over bezoekersaantallen te vermijden heeft de organisatie, in goed overleg met de Veiligheidsregio, besloten helemaal geen publiek meer toe te laten ondanks dat de Veiligheidsregio eerder aangegeven heeft dat een beperkt publiek tot 1.000 bezoekers wel was toegestaan. Belangstellenden kunnen alle wedstrijden zien via live stream en op TV.

Lees meer op de website van The Dutch Masters.

Van 12 tot en met 15 maart 2020 staat Brabanthallen ’s-Hertogenbosch volledig in het teken van de paardensport. Vier dagen lang demonstreren de beste ruiters van de wereld hun kunsten tijdens Indoor Brabant – The Dutch Masters 2020.

Indoor Brabant – The Dutch Masters

The Dutch Masters 2020 wordt gehouden van 12 t/m 15 maart in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Het evenement is een van de vier topevenementen die deel uitmaken van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping. Samen met CHI Genève, CSIO Spruce Meadows Masters en CHIO Aken behoort The Dutch Masters tot de absolute wereldtop.

The Dutch Masters biedt vier dagen lang een uitgebreid springprogramma met de Rolex Grand Prix op zondagmiddag als spectaculaire afsluiter. Ook de nationale en internationale top dressuurruiters geven acte de présence in de Brabanthallen. Hoogtepunt is de FEI Dressage World Cup Freestyle op zaterdagmiddag.

Programma

Op het programma staan onder andere diverse shows en wedstrijden in dressuur en springen. Bekijk hier het programma!

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie de website.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma