Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

12 januari 2019
Het feestje van Henk Dissel

'Het feestje van Henk Dissel' komt zaterdag 12 januari naar de Brabanthallen!

Henk Dissel geeft op zaterdag 12 januari 2019 een concert in de Brabanthallen! In 2017 heeft Henk al een groot concert gegeven ter gelegenheid van zijn 10 jarig bestaan in de AFAS LIVE. Dit was een ongekend succes, waardoor Henk nu weer een volgende stap maakt. Het feestje van Henk Dissel beloofd wederom een groot succes te worden!

Het feestje van Henk Dissel naar de Brabanthallen

Veel van Henk Dissel zijn fans komen uit Brabant, hij wilde dan ook niets liever dan een concert geven in de Brabanthallen! Het is een wens die uitkomt. De show zal spectaculair zijn en Henk zal al zijn hits voorbij laten komen. Het feestje van Henk Dissel wordt een show die je niet wil missen!

Doorbraak

Zingen zit Henk Dissel in het bloed. De sympathieke zanger droomde al op jonge leeftijd van een carrière in de showbizz. Na deelname aan diverse talentenjachten gooide Henk in 2008 als één van de finalekandidaten hoge ogen bij de Tros Sterren.nl Academy. Het leidde tot een platencontract en de debuutsingle ‘10 Seconden Later’. Met de singles ‘Lange Nacht’ (2012) en ‘Een Bom’ (2012) brak Henk definitief door.

Voor meer informatie en tickets, ga naar: https://www.henkdissel.nl/

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma