Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

15 t/m 17 november
Handwerk en Quiltdagen

Goed nieuws voor alle creatievelingen die van breien, haken, quilten, vilten, weven en spinnen houden: de Handwerk en Quiltdagen komen naar Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch! Met een gevarieerd aanbod van handwerkmaterialen, verschillende workshops, demonstraties en prachtige exposities!

Nieuw onderdeel

Voor het eerst dit jaar wordt er nieuw leven geblazen in de Textiel Plus Kunstdagen. Ook de ViltExpo, voorheen georganiseerd in Arnhem, is hier een onderdeel van!

Textiel Plus Arts & Crafts is een inspirerende kunstmarkt met o.a. handgemaakte producten, brei- haak- en viltpakketten, kleding, accessoires, vintage knopen, kralen en veren, kunst en sieraden van textiel. Daarnaast een groot en uitgebreid materialenaanbod van: handgeverfde wol, ruwe wol, (wol)vezels, viscose, zijdes (ook transparante), handgeverfde garens, zoals yak, kashmir en ander ecovriendelijk materiaal, materialen t.b.v. Broderie d’Art, handgeverfde patchworkmaterialen, viltmaterialen, naaldvlies en Afrikaanse stoffen.

Exposities

Meer dan 50 textiele kunstenaars laten hun mooiste kunstwerken zien tijdens de beurs. De kunstwerken bestaan uit traditionele en moderne quilts, borduurwerk, viltkunst en nog veel meer. Professionele kunstenaars maar ook hobbyisten delen hun passie. Alle 112 deelnemers aan de Textiel Plus Wedstrijd exposeren hun ingezonden werk, waarin een persoonlijk object (dit kan van alles zijn!) is verwerkt.

Workshops en demonstraties

Er is een uitgebreid programma aan workshops en demonstraties. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om leuke decoraties van vilt of prachtige borduurwerken te creëren.

Houd de site in de gaten voor de nieuwste updates en alle workshops!

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma