Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

14 t/m 16 november
Handwerk en Quiltdagen

Vernieuwde opzet!

Goed nieuws voor alle creatievelingen die van breien, haken, quilten, vilten, weven en spinnen houden: de Handwerk en Quiltdagen komen weer naar de Brabanthallen! Met een gevarieerd aanbod van handwerkmaterialen, verschillende workshops, demonstraties en prachtige exposities!

Vernieuwde opzet!

Het evenement heeft dit jaar een frisse nieuwe uitstraling gekregen èn een vernieuwde opzet. Naast het bekende, gevarieerde aanbod van handwerk- en quiltmaterialen, workshops en exposities, organiseren wij er dit jaar een geheel nieuw onderdeel bij:

Textiel Plus Arts & Crafts!

Textiel Plus Arts & Crafts is een inspirerende kunstmarkt met o.a. handgemaakte producten, brei- haak- en viltpakketten, kleding, accessoires, vintage knopen, kralen en veren, kunst en sieraden van textiel.
Daarnaast een groot en uitgebreid materialenaanbod van: handgeverfde wol, ruwe wol, (wol)vezels, viscose, zijdes (ook transparante), handgeverfde garens, zoals yak, kashmir en ander ecovriendelijk materiaal, materialen t.b.v. Broderie d’Art, handgeverfde patchworkmaterialen, viltmaterialen, naaldvlies en Afrikaanse stoffen. Kijk op de deelnemerslijst van Textiel plus Arts & Crafts wie er allemaal meedoen en waarmee!

Ook de ViltExpo, georganiseerd in Arnhem van 2015 t/m 2017, is dit jaar onderdeel van het evenement geworden! De deelnemers van de ViltExpo zijn opgenomen in de deelnemerslijst van Textiel Plus Arts & Crafts.

Programma

Er is een uitgebreid programma aan workshops en demonstraties. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om leuke decoraties van vilt of prachtige borduurwerken te creëren.

Houd de site in de gaten voor de nieuwste updates en alle workshops!

Openbaar vervoer:

Kom gerust met het openbaar vervoer, want vanaf het Centraal Station ’s Hertogenbosch zetten wij PENDELBUSSEN van Arriva Touring in die dagelijks de hele dag door rijden van het station naar de Brabanthallen en v.v.

Als u aankomt met de trein vindt u de opstapplaats van de pendelbussen aan de achterzijde van het station op de Magistratenlaan. De bussen rijden al vanaf 9.30 uur en om 17.00 uur vertrekt de laatste bus naar het station.

!!! LET OP !!! Om gebruik te kunnen maken van de pendeldienst dient u wel vooraf online uw busticket te kopen via: https://handwerkenquiltdagen.nl/tickets/

Bekijk de beelden van 2018:

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma