Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

3 en 4 april
Empack 2019

Dé verpakkingsvakbeurs van Nederland!

Empack – de toekomst van verpakkingstechnologie

Op 3 & 4 april 2019 keert Empack terug in Brabanthallen, s-Hertogenbosch. Tegelijkertijd vinden hier de vakbeurzen Logistics & Distribution en Automation plaats. Al 17 edities lang toont Empack met haar doelgroep alle innovaties op het gebied van verpakkingen, verpakkingsmachines en label & print oplossingen aan de markt. Netwerken, nieuwe partnerships, innovaties en het delen van content staan centraal tijdens deze tweedaagse verpakkingsbeurs.

De complete value-chain wordt aan de markt gepresenteerd. Er komen onderwerpen zoals voedselveiligheid i.c.m. verpakken, codeerkwaliteiten en de digitale transformatie aan bod. Maar ook de opkomst van robotica en het versnellen en flexibiliseren van verpakkingsprocessen.

De totale keten in beeld

De Brabanthallen heeft een flinke verbouwing ondergaan. Er is een centraal gelegen binnenterrein gecreëerd die de hallen van Empack, Automation en Logistics & Distribution met elkaar verbindt. Dit zal de doorloop stimuleren zodat bezoekers een update krijgen van de totale keten: van verpakken tot logistiek en de automatisering hiervan.

Nieuw op Empack: Packaging Start-ups Platform

Empack brengt vraag en aanbod samen en biedt daarom bedrijven met vernieuwende verpakkingsideeën graag een podium op het Packaging Startups platform van 2019. Via hun website is er meer informatie over te lezen.

Hieronder een terugblik van Empack 2017

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma