Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

7 november 2020
Edwin Evers Band komt naar ‘s-Hertogenbosch

Edwin Evers Band komt met avondvullende show naar ‘s-Hertogenbosch

15 jaar geleden speelden ze voor het eerst samen ter ere van de CD-presentatie van ‘Evers Staat Op’. Sindsdien zijn ze nooit meer opgehouden. Of ze nu talenten begeleiden tijdens The Voice of Holland of hun eigen interpretatie van de muziek van hun helden brengen, de kwaliteit is altijd fenomenaal.  Van prachtige ballads tot de meest swingende nummers, de Edwin Evers band weet precies hoe ze je hart veroveren. Geniet van een geweldige avond van De Edwin Evers Band in ‘s-Hertogenbosch. Van prachtige ballads tot de meest swingende nummers, de Edwin Evers band weet precies hoe ze je hart veroveren. Fun op alle fronten, dat moet je meemaken.

Voorprogramma act: Pater Moeskroen
Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades: Pater Moeskroen brengt het op het podium met een karrenvracht aan instrumenten. Live is de Nederlandse band een ware feest-sensatie, met bekende krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, ‘Dansen’, ‘Hela Hola’ en de absolute klassieker ‘Roodkapje’. De laatste staken ze in 2019 in een gloednieuw jasje met nieuwe clip en Roodkapje.

Voorprogramma act: Gerard Ekdom
Je moet vroeg opstaan om de kennis over de eighties- en nineties hits van deze Dokter Pop bij te houden. Om zes uur ’s ochtends presenteert hij namelijk ‘Ekdom in de morgen’. Als dat te vroeg is, kom dan naar dit feest waar deze muziekfreak alle classics aan elkaar praat.

Bekijk hier de trailer!

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma