Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu

27 en 28 mei
Den Bosch Tattoo Convention

De plek voor een gekleurd dagje weg in Brabant

Koop tickets

Den Bosch of ook wel ’s-Hertogenbosch genoemd , de Brabantse hoofdstad met een rijk verleden met veel middeleeuwse gevelpandjes in de binnenstad en natuurlijk de st Jan Kathedraal. De historie die al dateert van anno1185 is overal zichtbaar in en rond de Brabantse hoofdstad.

Deze historierijke stad is dit jaar een evenement rijker met een hele oude traditie als basis en dat is Tattoo ! Dit jaar zullen ruim 125 (Inter)Nationale tattoo artiesten, samen met verkopers uit de industrie, entertainers, kleding- en inktliefhebbers in de schijnwerpers staan van de Brabanthallen in Den Bosch. Den Bosch Ink n Art Tattoo Convention is een dwarsdoorsnede van het beste aanbod in o.a. de tattoo-industrie.

Traditioneel, realistisch, script, zwart en grijs, New School en Old School-artiesten tatoeëren allemaal onder één dak. Op het podium staan meer dan 20 live acts gepland en de tattoo contests met de fel begeerde awards zullen dit weekend niet ontbreken. Het is zeker de moeite waard om deze kleurrijke wereld te komen verkennen om inspiratie of kennis op te doen of zelfs een nieuwe ‘aanwinst’ te scoren op je lichaam. De artiesten zijn klaar om jullie te voorzien van de mooiste tattoos . Tip! Maak vooraf een afspraak met je favoriete artiest. Nu is je kans en zie je ze aan het werk. We staan te trappelen om jullie te mogen verwelkomen op 27 en 28 mei 2023 op de Den Bosch Tattoo Conventie in de Brabanthallen.

Dit jaar hebben we artiesten(diverse stijlen) uit verschillende landen.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma