Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

9 en 10 april
De Mega Record & CD Fair

.

De Mega Record & CD fair is de grootste vinyl beurs ter wereld. Een niet te missen internationaal cult-evenement voor muziekfans van over de hele wereld, vol met tentoonstellingen, verzamelingen, signeersessies en live shows.

Er zijn dealers uit alle hoeken van de wereld, afkomstig van zo ver als Zuid-Afrika, Japan, Brazilië, Mexico, Australië, Oekraïne en elk Europees land. Samen vullen zij 16.600 vierkante meter met platen en cd’s. De genres die te koop zijn op een oppervlakte ter grootte van bijna twee voetbalvelden variëren in gelijke mate. Krautrock. Speed metal. Prog. Nederbeat. Zuid-Afrikaanse jazz, Kaapverdische folk, noem maar op. Als er een plaat is die je zoekt, is de kans groot dat hij hier op een van onze 550 kramen ligt.

Maar de Mega Record & CD Fair is meer dan alleen de grootste platenbeurs ter wereld. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, met elkaar in contact komen en hun liefde en passie voor muziek en vinyl met elkaar delen. We hebben ook live optredens, tentoonstellingen, signeersessies en luistersessies en boekpresentaties.

Het is een Vinyl Walhalla. Dit is heilige grond voor vinyl lovers, muziekliefhebbers, popfanaten, platenverzamelaars, dj’s etc…

 

Lees hier het hele persbericht op onze website

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma