Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu

11 en 12 november
De Mega Record & CD Fair

The greatest vinyl show on earth!

Koop tickets

We hebben dealers uit alle hoeken van de wereld, uit de VS, Zuid-Afrika, Mexico, Brazilië, Japan, Zuid-Korea en alle Europese landen. Samen vullen ze meer dan 16.000 vierkante meter. De genres die te koop zijn op een oppervlakte ter grootte van bijna twee voetbalvelden zijn in gelijke hoeveelheid aanwezig. Krautrock, Speed metal, Prog. Nederbeat, Zuid-Afrikaanse jazz, Kaapverdische folk, noem maar op. Als er een plaat is die je zoekt, is de kans groot dat hij hier in een van onze 550 kramen te vinden is. Wij zijn ‘s werelds onbetwiste grootste platenbeurs met een bezoekersaantal dat zijn weerga niet kent.

Maar RecordPlanet is meer dan alleen de grootste platenbeurs ter wereld. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, met elkaar in contact komen en hun liefde en passie voor muziek en vinyl delen, we hebben een veiling, exposities, signeer- en luistersessies, boekpresentaties en live optredens. Wij zijn een Vinyl Walhalla!

Koop je ticket in de online voorverkoop en bespaar tijd en geld door niet in de rij te staan voor de kassa. Kinderen tot en met 15 jaar hebben, indien begeleid door een volwassene, gratis toegang.

Voor meer informatie over deze en onze andere beurzen kun je terecht op onze website www.recordplanet.nl of volg ons op Facebook, Instagram of YouTube.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma