Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

29 juli t/m 4 augustus
cavoe’s osu! – Evenement (COE)

Zonder twijfel is dit de grootste community-made osu! exclusive conventie in de hele wereld!

Altijd al jouw osu! vrienden willen ontmoeten? Of willen rondhangen met je favoriete topspelers? Kom dan van 29 juli tot 4 augustus naar COE in de Brabanthallen. COE staat voor cavoe’s osu! – Evenement, een evenement waarbij je andere osu! spelers kan ontmoeten, mee kunt spelen en mee kunt praten.

Groot succes

COE is door cavoeboy in 2017 opgericht onder de naam ‘osu! evenement’. Toen nog een kleinschalige 3-daagse bijeenkomst met 35 bezoekers in een klein café in Eindhoven. In 2018 werd het evenement voor de tweede keer gehouden op dezelfde locatie. Dit keer een 10-daags evenement met ongeveer 300 bezoekers. De aantallen overtroffen de verwachtingen van de organisatie en de locatie was tot aan de rand gevuld met bezoekers. Door de aanwezigheid van Cookiezi, BeasttrolMC eb WubWoofWolf kwamen er mensen van over de hele wereld naar deze editie.

Nieuwe locatie

Met de hype die is gecreëerd in 2018, zal het evenement in 2019 moeten verhuizen naar een grotere locatie. Hierom heeft de organisatie ervoor gekozen om het evenement van 29 juli tot 4 augustus plaats te laten vinden in de Brabanthallen.

Wat kun je verwachten tijdens COE?

  • 300+ BYOC spots;
  • VIP-ruimte voor topspelers;
  • Groot podium compleet met caster’s desk;
  • Informeel gedeelte voor console games;
  • Sponser stands zoals YuinCon waarbij de nieuwe hardware kan worden uitgeprobeerd;

Met al meer dan 100 verkochte tickets in de eerste drie dagen blijkt dat iedereen enthousiast is voor deze editie van COE. Zonder twijfel is dit de grootste community-made osu! exclusive conventie in de hele wereld! Wil jij erbij zijn? Koop hier je tickets.

 

 

 

 

 

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma