Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

10 maart 2019
Platenbeurs 2019

Een platenbeurs met passie! Een must see!

De 10e Grote Bossche Platenbeurs

Zodra dit jaar de rood-wit-gele sjaals weer gewassen in de kast liggen kunnen de muziekliefhebbers hun hart nog even ophalen. Na negen succesvolle edities, waarvan de eerste zeven nog in Poppodium Willem Twee werden gehouden, vindt op zondag 10 maart a.s. in de Brabanthallen de 10e editie van de Grote Bossche Platenbeurs plaats.

Er hebben zich hiervoor al heel wat geïnteresseerden aangemeld via het Facebookevenement. En dat is niet zo gek. Muziek speelt een belangrijke rol in ons leven, welke leeftijd je ook hebt. Voor hen die vroeger de elpee bewust hebben meegemaakt speelt vaak de nostalgische waarde: het wordt geassocieerd met positieve herinneringen en belichamen een persoonlijke geschiedenis. Voor de jongere generatie speelt de tastbaarheid van de elpee vaak een belangrijke rol. Een plaat kun je voelen en echt zien. Niet vreemd dus dat vinyl een opleving beleeft in een tijd dat muziek zowel door digitalisering als door streaming steeds vluchtiger lijkt te worden.

Voor een kleiner groepje mensen zit een groot deel van de honger, opwinding en magie vooral in de jacht naar de collectors items. Zij komen op de beurs graag ‘krat graven’.

Rob van Veenendaal (53), eigenaar van Robbie’s Records en organisator van de beurs brengt jong en oud graag samen in deze wereld vol muziek. Onder de aanbieders zijn Nederlandse, Belgische, Duitse en Engelse platendealers te vinden, zij zijn het neusje van de zalm op het gebied van lp en cd. Meer dan 250 meter aan kramen, muziek in alle prijsklassen en van ABBA tot Zappa.

https://www.facebook.com/events/2226928923984569/?ti=icl

 

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma