Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

19 maart t/m 11 april
Blow Up Indoor Brabanthallen

'S WERELDS GROOTSTE INDOOR OBSTACLE PARCOURS!

Jump out of your own boundaries tijdens Blow Up Indoor ’s-Hertogenbosch. Met maar liefst 20.000 m2 aan stormbanen, klimwanden, poleruns en attracties is dit het grootste obstacle parcours ter wereld!

Dit concept is opgezet om in tijden van corona de handen in een te slaan om een gaaf en uniek event te organiseren voor jong en oud welke door corona nog amper gelegenheden hebben voor vermaak. Om te zorgen dat er voor ieder een uitdaging op maat is, wordt er een verdeling gemaakt tussen de parcoursen voor kinderen en voor volwassenen. Voor beiden is er een gigantisch aanbod aan opblaasplezier te vinden in de grote evenementenhallen. Hierdoor maakt het niet uit van welke leeftijd je bent, iedereen kan genieten van Blow Up Indoor!

Daarnaast komt Blow Up Indoor met iets nieuws: De Blow Up Battle-Run, waarbij alle deelnemers één poging krijgen om een zo snel mogelijke tijd neer te zetten, waarbij er een flinke pot met prijzengeld verdeeld wordt over de snelste deelnemers! Uiteraard wordt dit evenement volledig volgens de RVIM richtlijnen georganiseerd.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma