Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

14 juni 2020
BimmerFest 10e editie

Op 14 juni 2019 vindt de jubileum editie van BimmerFest plaats.

Op zondag 14 juni 2020 vindt de jubileum editie van BimmerFest plaats. In de afgelopen jaren heeft BimmerFest zich ontwikkeld tot een begrip in de Nederlandse, maar ook Europese scene. Het is een evenement voor auto-lifestyle, performance, after-market accessoires, maar vooral veel BWM liefhebberij.

BimmerFest

BimmerFest begon als een kleine BMW dag voor liefhebbers, maar groeide al snel uit tot een begrip. BimmerFest is een spectaculair BMW evenement, waarbij de passie voor BMW’s voorop staat. Op 14 juni zal het hoogtepunt van het BMW seizoen plaatsvinden met dit merkgerichte evenement. Liefhebbers van BMW’s kunnen zelf interactief deelnemen verschillende programma onderdelen van het evenement. Er is een grote variatie aan modellen, bouwjaren en uitvoeringen. Dit maakt BimmerFest uniek in Europa.

Doelgroep

BimmerFest is een evenement dat georganiseerd wordt door BMW liefhebbers, voor BMW liefhebbers. Het is een evenement met een zeer dynamische doelgroep, van net ingestapte BMW rijders tot ervaren M rijders. Elk jaar vindt er een verschuiving plaats in deze doelgroep en BimmerFest speelt daar goed op in.

Interactief programma

Naast een bijzondere collectie aan BMW’s, zal er ook worden ingespeeld op de beleving. Door een interactieve programma met verschillende onderdelen. Zo kan je mee doen aan de Kickdown Competition of meerijden met een coureur in de Action Arena. Deze activiteiten zorgen ervoor dat je als bezoeker of deelnemer inspiratie op kan doen, actief met BMW bezig kan zijn en je kunt oriënteren op de nieuwste trends en producten.

Kijk voor meer informatie over BimmerFest op de website!

 

 

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma