Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

12 en 13 december
AgriFoodTech

Technologische innovaties bepalen de toekomst van Agri&Food! Kom naar AgriFoodTech

De succesvolle tweede editie van AgriFoodTech krijgt op 12 en 13 december 2018 haar vervolg in een derde editie in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Technologische innovaties bepalen de toekomst van Agri&Food. AgriFoodTech 2018 vormt hiervoor het juiste podium om deze innovaties te tonen. Het evenement brengt technologische innovatie, expertise-ontwikkeling en samenwerking tot stand.

Fabrikanten, toeleveranciers, ontwikkelaars, ontwerpers, gebruikers uit de hele voedselketen tonen de allernieuwste innovaties. Diverse kennissessies bieden bezoekers actuele informatie. Op de beursvloer bieden diverse podia de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, van elkaar leren en tot nieuwe business komen. Er zijn daarnaast diverse themapleinen, live-demo’s en een expositie met naar verwachting 150 specialistische bedrijven en kennisinstellingen.

Topsectoren bij elkaar

De topsectoren Agri & Food, Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en High Tech Systemen & Materialen zijn samen verantwoordelijk voor meer dan de helft van de Nederlandse export. Op het snijvlak van deze sectoren liggen uitdagende innovatiekansen die Nederland zicht bieden op enerzijds nieuwe exportketens en economie en anderzijds op volgende stappen in de productie van duurzaam, veilig, transparant en smakelijk voedsel. Nederland is een voorloper op het gebied van hightech. Ook op het gebied van Agri & Food en Tuinbouw heeft ons land een wereldnaam. Met cross-overs tussen hightech industrie en de glastuinbouw kan Nederland Koploper blijven in het gebruik van hightech bij de productie van voedsel.

Samenwerking met diverse partners

AgriFoodTech 2018 presenteert alle technologische ontwikkelingen samen met haar partners onder één dak en bestrijkt de gehele AgriFood-keten, van engineer tot gebruiker. Diverse partners grijpen het event aan om zich te presenteren zoals FME, GMV, FNLI, ZLTO, High Tech NL en 4TU. Partners die garant staan voor innovatie, kennis en samen invulling geven aan dit unieke platform!

AgriFoodTech 2018 vindt plaats op woensdag 12 en donderdag 13 december in de Brabanthallen / 1931 congrescentrum te ’s-Hertogenbosch. Op 12 december zal het AgriFoodTech Platform haar congres houden.

Reserveer via de website uw gratis bezoek.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma