Genre: Sportevenement

The Dutch Masters

The Dutch Masters wordt in 2022 gehouden van 11 t/m 13 maart. Drie dagen lang spring- en dressuurwedstrijden op top niveau. Hoogtepunten zijn de Rolex Grand Prix op zondagmiddag en de FEI World Cup Dressage Kür op Muziek op zaterdagmiddag.

Naast de internationale wedstrijden krijgen de nationale spring- en dressuurruiters een podium bij The Dutch Masters alsmede de para-dressuur- en ponyruiters. Voor het publiek is er volop keuze om er een leuke dag van te maken, van sport tot winkelen, eten en drinken.

Het evenement is één van de vier topevenementen die deel uitmaken van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping. Samen met CHI Genève, CSIO Spruce Meadows ‘Masters’ en CHIO Aken behoort The Dutch Masters tot de absolute wereldtop.

RESERVEER HIER ALVAST EEN PARKEERPLAATS

Indoor Brabant – The Dutch Masters

The Dutch Masters zal, onder voorbehoud dat de uitbraak van het rhinopneumonie virus zich niet verder verspreid, zonder publiek worden gehouden van vrijdag 23 t/m zondag 25 april in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. De organisatie zal de komende weken alle ontwikkelingen nauwgezet blijven volgen. De prioriteit zal onder alle omstandigheden de veiligheid van zowel de deelnemers als de paarden zijn.

The Dutch Masters 2021 wordt gehouden van 23 t/m 25 april in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Gezien de huidige omstandigheden zal The Dutch Masters zonder publiek en in aangepaste vorm plaatsvinden. The Dutch Masters zal voor iedereen uitgebreid te volgen zijn via diverse media en tv-uitzendingen.

The Dutch Masters biedt drie dagen lang een uitgebreid springprogramma met de Rolex Grand Prix op zondagmiddag als spectaculaire afsluiter. Ook de nationale en internationale top dressuurruiters geven twee dagen acte de présence in de Brabanthallen. Hoogtepunt is de FEI Dressage World Cup Freestyle op zaterdagmiddag.

Het evenement is één van de vier topevenementen die deel uitmaken van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping. Samen met CHI Genève, CSIO Spruce Meadows Masters en CHIO Aken behoort The Dutch Masters tot de absolute wereldtop.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma