Bereikbaarheid

Brabanthallen 's-Hertogenbosch is dankzij het brede wegennetwerk en de gunstige ligging ten opzichte van het Centraal Station zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het grote parkeerterrein biedt ruimte voor ruim 4.000 auto's. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden om Brabanthallen 's-Hertogenbosch te bereiken.

Per openbaar vervoer

Per auto + parkeren

Per taxi


Per openbaar vervoer

Brabanthallen 's-Hertogenbosch bevindt zich op loopafstand van het ’s-Hertogenbosch Centraal station. U bereikt Brabanthallen 's-Hertogenbosch vanaf het Centraal Station te voet in ongeveer 15 minuten. U dient daarbij de stationsuitgang “Brabanthallen” te nemen en de borden “Brabanthallen” te volgen. Plan uw reis naar Brabanthallen 's-Hertogenbosch via www.9292.nl.
Overigens is het ook mogelijk om vanaf het Centraal Station met de OV-fiets naar Brabanthallen 's-Hertogenbosch te komen. Meer informatie hieromtrent kunt u vinden op www.ov-fiets.nl.


Grotere kaart weergeven


Per auto

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch is per auto eenvoudig te bereiken en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen.

A2 vanuit Utrecht
Volg de instructie richting ’s-Hertogenbosch. Houd bij Knooppunt Empel de A59 richting Waalwijk aan en neem dan afrit 46 Engelen. Vanaf dat punt kunt u de bebording richting Brabanthallen volgen.


A2 vanuit Eindhoven
Volg de instructie richting ’s-Hertogenbosch. Houd bij Knooppunt Empel de A59 richting Waalwijk aan en neem dan afrit 46 Engelen.
Vervolgens volgt u de borden richting Brabanthallen.

A59 vanuit Nijmegen
Volg vanaf de A59 de instructies richting 's-Hertogenbosch. Houd bij Knooppunt Hintham de A2 richting Utrecht aan. Bij Knooppunt Empel dient u de A59 richting Waalwijk te volgen, waarna u afslag 46 Engelen neemt. Vervolgens wijst de bebording 'Brabanthallen' u de weg.

A59 vanuit Rotterdam
Volg vanaf de A59 de instructie richting ’s-Hertogenbosch en neem dan afrit 46 Engelen. Vanaf daar wijzen de borden met 'Brabanthallen' u de weg.

Parkeren

Brabanthallen 's-Hertogenbosch beschikt over ruim 4.000 parkeerplaatsen. Bij het verlaten van het parkeerterrein kan een wachtrij ontstaan. We vragen uw begrip hiervoor.

Parkeren invaliden
Op het terrein van Brabanthallen 's-Hertogenbosch zijn nabij ingang A en de Centrale Entree invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Voor invaliden wordt het geldende parkeertarief gehanteerd.

Parkeertarieven
Het parkeerterrein van Brabanthallen is voorzien van een parkeersysteem waarbij de inrijdslagbomen automatisch openen. U kunt binnen in de entreehal een uitrijkaart kopen. Bij de meeste beurzen wordt dit systeem gebruikt. Bij concerten en evenementen waarbij een vast aanvangstijdstip geldt, zal veelal vooraf dienen te worden afgerekend bij het parkeerpersoneel. Dit wordt met borden op het terrein aangegeven.

Bij enkele evenementen kunt u gratis parkeren. Zie hiervoor de bijzonderheden bij het betreffende evenement.


Per taxi

Vanaf begin 2016 gelden binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch nieuwe regels voor straattaxivervoer. Alleen chauffeurs die in het bezit zijn van het Bossche kwaliteitskeurmerk BTx mogen taxivervoer op de openbare weg aanbieden. Om voor het keurmerk in aanmerking te komen, moeten taxi’s en taxichauffeurs aan kwaliteitseisen voldoen. Deze eisen zorgen voor een eerlijke behandeling van u als passagier en voor de kwaliteit en veiligheid van het taxivervoer. Dit betekent ook dat er alleen nog taxi’s met het BTx keurmerk het terrein van Brabanthallen mogen betreden. Via deze link vindt u de goedgekeurde taxibedrijven.

 


Nieuwsbrief


banner

banner

banner